Politica de Retur

Politica de retur

1. Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile  calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere. 
Pentru returnare, nu se accepta produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi sau produsele care au ambalajul original rupt sau desfacut, deasemenea nu se pot returna produse care prezinta urme de utilizare.

 Cumparatorul poate sa isi exercite dreptul de retragere prin orice mijloc de comunicare (e-mail, fax).Rambursarea sumelor, inclusivcosturile de livrare platite de cumparator, se va face in maxim 14 zile de la informarea retragerii. Cumparatorul are obligatia de a suporta cheltuielile de retur.

2. Produsul comandat nu este conform cu specificatiile de pe site

Daca produsul receptionat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile prezentate pe site sau prezinta defect, cumparatorul poate solicita returnarea acestuia pentru a fi inlocuit cu un alt produs sau poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, cumparatorul va plati diferenta. Daca valoarea produsului inlocuitor este mai mica, cumparatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre CHRON OFFICE.

Daca un anumit produs nu poate fi inlocuit cu un altul de catre S.C. CHRON OFFICES.R.L.,atunci vi se va restitui contravaloarea acestuia. S.C. CHRON OFFICE S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile de la data la care produsul a ajuns in posesia sa.

In cazul in care doriti sa returnati un produs, va rugam sa ne contactati!