Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Vizitarea acestui site este supusa Termenilor, Conditiilor si Politicii de confidentialitate si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea.
SC Ghebo International SRL (administrator al site-ului www.eticheteautoadezive.ro), respecta cu strictete confidentialitatea datelor personale ale clientilor sai si se angajeaza sa nu le transmita catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost solicitate: stabilire contact cu clientii, pentru efectuarea comenzilor online sau pentru evaluarea produselor si a serviciilor oferite. SC Ghebo International SRL poate trimite notificari periodice utilizatorilor – mesaje in scop publicitar. www.eticheteautoadezive.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator poate opta în orice moment pentru stergerea datelor sale personale.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Ghebo International SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. 
Scopul colectarii datelor este: furnizare de servicii si bunuri, marketing, publicitate, evaluarea produselor si serviciilor oferite, servicii de comunicaţii electronice.
In calitate de utilizator (vizitator care se inregistrează si transmite datele personale prin formularul de inregistrare) sunteti obligat sa furnizati datele solicitate, acestea fiind necesare pentru validarea comenzii transmise, livrarea produselor comandate si emiterea facturii. Refuzul dvs. determina imposibilitatea livrarii comenzii.
SC Ghebo International SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, in scopuri precum: servicii de livrare/curierat, e-mail marketing, marketing online, servicii de procesare plati electronice, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare produse sau evaluare a calitatii serviciilor. Furnizarea acestor date se poate face numai in baza unui angajament de confidentialitate din partea partenerilor Ghebo International, prin care garanteaza ca prelucrarea datelor se face conform legislatiei in vigoare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail: office@eticheteautoadezive.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. 
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. 

Observatie:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. 
Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; 

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.